Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katılım sağladı. Düzenlenen fuara Ardeşen İlçe Kaymakamımız Ekrem Çeçen, Belediye Başkanımız Avni Kâhya, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

24-25 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşen fuar kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan bilimsel projeler katılımcılara sunuldu.

Ardeşen TSO olarak, bilimin ve bilimsel çalışmaların yeni nesiller tarafından benimsenmesinin teşvik edilmesi ve araştırma tekniklerinin, bilimsel raporlamanın ve bilimsel sunum becerilerinin genç bireylere kazandırılması amaçlanan projede emeği geçen değerli öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.

Başkan Kuyumcu'dan Ardeşen ÇAYKUR Çay Fabrikası'na Ziyaret
TOBB Türkiye Ekonomi Şurası
Başkan Kuyumcu'dan Sebat Ticaret Fındıklı Beko Mağazası Açılış Törene Katılım
Ardeşen TSO'dan Üyemiz Kaçkarsan Restorant'a Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Üyemiz Lazer Isı'ya Ziyaret
Ardeşen ve Hopa TSO 2. Müşterek Meclis Kurulu İştişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.