Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı Odamızda Gerçekleştirildi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) ile TOBB MEYBEM işbirliğinde odamız organizasyonluğunda ilçemiz Ardeşen’de “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5“ mesleki yeterlilik belgesi sınavı düzenlendi.

7-8 Eylül 2020 tarihlerinde 24 katılımcı yazılı ve uygulamalı sınava tabi oldu.

Uygulamalı sınavın gerçekleştirilmesinde bizlere yardımcı olan üyemiz “Eco Auto Otomotiv Turizm Gayrimenkul Ltd. Şti.” firması sahibi Erkan Nişancı’ya ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çelenk Sunma Programı
Emek Proje Firması Yetkililerinden ve Sümer Sağlık Evi Hemşiresinden Odamıza Ziyaret
Odamız Üyesi Tek-Yer Tuhafiye İşletme Yetkililerine Oda Üyelik Belgesi Takdim Edildi
Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası 33. yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Değerlendirme Toplantısı
Ardeşen TSO 2020 Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi