Misafirle İletişim Semineri

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi organizasyonluğunda, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Odası, 21 Nolu Rize-Ardeşen Minibüsçüler Kooperatifi ve Ardeşen Fakülte Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneği iş birliğiyle tüm üyelerimize ve paydaşlarımıza yönelik “Misafirle İletişim” semineri 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü Ardeşen Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda R.T.E. Üniv. Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Acuner ve Arş. Gör. Kübra Küçük’ün sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitime üyelerimiz, ilçe esnafımız, şoförlerimiz ve vatandaşlarımız katılım sağladı. Misafirle İletişim Semineri kapsamında; etkili iletişimin temel yapı taşları, etkili iletişimde dikkat edilmesi gereken hususlar, misafir memnuniyetinde önemli noktalar, hangi konuk tipine nasıl hizmet edilmeli, öfke kontrolü nasıl sağlanmalı başlıkları hakkında sunum yapıldı.

Etkili iletişim, müşteri ve misafir memnuniyetinde gülümsemenin önemine vurgu yapılan seminer boyunca odamız tarafından başlatılan “Gülümsemeyi Unutmayalım. Bir Gülüş Dünya’yı Değiştirir.” Kampanyası desteklenmiştir.

Bölgemizin ve ilçemizin kültürünü yansıtmada müşterilerimiz, turistlerimiz ve misafirlerimiz ile ilk iletişim kuracak olan tacir, esnaf, şoför ve yerel halkın kültürümüzü doğru şekilde aktarabilmesi için etkili iletişim becerilerinin püf noktalarına değinildi.

Ardeşen TSO olarak, seminerin organize edilmesini sağlayan R.T.E. Üniv. Ardeşen Turizm Fakültesi’ne, vermiş oldukları değerli bilgilerden ve sunumlarından dolayı Sn. Elif Acuner’e ve Sn. Kübra Küçük’e ve eğitime katılan tüm üyelerimize, esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Başkan Kuyumcu'dan Pazar TSO Başkanı Sn. Neşet Çakır'a Makamında Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan Tek Yer Tuhafiye Firmasına Ziyaret
KOSGEB Girişimcilik Kursu Başvuruları Devam Ediyor
Koranavirüs Yeni Tedbirler Kapsamında Mesai Saatleri Değişikliği Duyurusu