MHP Ardeşen Belediye Başkan Aday Av. Sn. Remzi KUTANOĞLU 'dan Odamıza Ziyaret

Ardeşen İlçemize göreve geldiği günden itibaren aynı heyecan ve kararlılıkla hizmet etme sözü veren Belediye Başkan Adaylarımız Odamızı ziyaret etmeye devam etmekte. Bu manada MHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Av. Sn. Remzi KUTANOĞLU, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Sn. Serkan Esirgemez ve Beraberinde Parti Üyeleri bizleri ziyaret ettiler. Kendilerini, Ardeşen TSO  Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail KUYUMCU, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu üyelerinden Ali TEKTAŞ, Şenol MORAL, Erdal SARAL ve Taner ÇAĞATAY ile birlikte karşıladık.

Ardeşen'e hizmetin esasında Vatana, Millete ve Devlete hizmet olduğunun altını çizerek İlçe için düşündükleri yeni projeler hakkında kendileri ile hasbıhal ettiğimiz Sn. KUTANOĞLU ve Beraberindeki heyete bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Başkan Kuyumcu, Sanayi Bakanı Sn. Mustafa Varank ile Görüştü
Ardeşen TSO'dan Çaykur Ardeşen Çay Fabrikasına Ziyaret
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu İle Birlikte Rize - Fındıklı TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Ettik
RSMMMO 'dan Ardeşen TSO'ya Ziyaret