Meclis Üyelerimizden Dere Ağzı (Abja Piji) Sosyal Tesislerine Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Meclis Kurulu Üyeleri, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz’in daveti üzerine Tunca Belediyesi’ne ait Dere Ağzı (Abja Piji) Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti.

09 Eylül 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ve çalışma arkadaşları Karadeniz mimarisi dikkate alınarak özenle inşa edilmiş tesisi gezdirerek tesis hakkında meclis üyelerimize detaylı bilgi verdi.

Meclis Başkanımız Cemal Cahit Akbeniz, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve meclis üyelerimiz, doğa ile iç içe, gürül gürül akan tertemiz bir derenin hemen yanında, eşsiz manzara ve tabiatın ortasında; kafe, restoran ve konaklama hizmeti veren böyle nezih, modern ve yöresel mimariye sahip, gönül doyuran bu tesisi bölgemize kazandırmalarından dolayı Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ve çalışma arkadaşlarını tebrik ettiler. Meclis Üyelerimiz, doğa ve çevre ile uyumlu, misafirleri için özenle tasarlanmış, her türlü ayrıntı ve inceliğin düşünüldüğü ve tarihi bir taş köprünün yer aldığı bu tesisin Karadeniz’in ve ilçemizin parlayan bir huzur noktası olmaya aday olduğunu ifade ederek, bölgemizdeki her vadide bu tip tesislerin olması gerektiğini ve Ardeşen TSO olarak daima destekçileri olacaklarını ifade ettiler.

Bölgemizin, ilçemizin ve Tunca Beldesi’nin turizm potansiyeli üzerine de sohbet edilen ziyaretin sonunda meclis üyelerimiz, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Aytemiz, çalışma arkadaşları ve tesis görevlilerine teşekkür ederek, “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyasına ait bir görseli kendilerine takdim ettiler. Başkan Aytemiz de nazik ziyaretlerinden ve değerli fikirlerinden dolayı meclis üyelerimize teşekkür ederek, Tunca Beldesi’nde düzenlenen Formu Laz Tahta Araba Yarışlarında kullanılan aracın temsili maketini meclis üyelerimize takdim etti.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu İle İlgili Önemli Bilgilendirme
Ardeşen TSO 90. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
Ekonomide Hayata Geçen Destekler
TOBB ETÜ 'de Mezuniyet Heyecanı
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU'ndan Odamıza Ziyaret
Covid-19 Salgını İle Mücadele Kapsamında Maske Üretimi Yapan İlçemiz Halkeğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret