KOSGEB Uygulamalı Eğitim Kursu Tamamlandı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Rize İl Müdürlüğü ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) işbirliği ile düzenlenen, girişimciliğin gelişmesine ve desteklenmesine yönelik çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" tamamlandı.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda 10.06.2019 - 13.06.2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" programında, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına; iş fikri geliştirmesi, iş kurma süreçleri, pazar bulma, finansal planlama ve yönetim, üretim planı, insan kaynakları yönetimi, markalaşma ve marka yönetimi gibi eğitimler verilmektedir.

Kendi işini kurma hayalleri olan, yeni iş fikirleri üretebilen, rekabet gücünü geliştiren tüm girişimci adayları bu eğitimlerden faydalanıp hayallerini gerçekleştirebilecek bir fırsat elde etmektedir. Girişimci adaylarımızın açacağı işletmelerin, büyümesi ve gelişmesi her yönü ile ülkemiz, bölgemiz ve ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacak ve işletmelerinde yaratacakları istihdam ile işsizlik probleminin çözümü noktasında ekonomimize katkı sağlayacaktır.

Eski Çaykur Genel Müdürü Sn. İmdat Sütlüoğlu'ndan Ardeşen TSO'ya Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Ardeşen Halk Eğitim Müdürü Sn. R.Hakan Bozkan'a Ziyaret
Hentbol Bayanlar Süper Ligi Temsilcileri ve Sporcularından Odamıza Ziyaret
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Korona Virüsü İle İlgili Birlik Beraberlik Mesajı