Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği'nden Odamıza Ziyaret

Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği odamızı ziyaret ederek, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu’ya Artvin-Kemalpaşa Kaymakamlığı önüne yaptırmış olduğu “Atatürk Heykeli” için teşekkür plaketi ve Türk Bayrağı hediye ettiler.

Kemalpaşa’dan gelen heyette Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği Başkanı Sedat Sonbay, Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği Başkan Yardımcısı Emekli Baş Komiser Musa Akdemir, Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği Temsilcisi İhlas Mağazaları Trabzon Koordinatörü Ali Başar, Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Altunkaya Nakliyat Firması Ortağı Fidan Altunkaya ve Kemalpaşa İnisiyatif Platformu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Koçtaş Kemalpaşa Mağazası Müdürü Serengül Yılmaz yer aldı. Odamızı ziyarete gelen Kemalpaşa heyetini odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu’nun yanı sıra Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş karşıladı.

Başkan Kuyumcu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerimize tek tek teşekkür etti. Başkan İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş misafirlerimize odamız tarafından hazırlanan “Gülümsemeyi Unutmayalım” kampanyasına ait bir görseli kendilerine takdim etti.

Minik Yürekler Kampanyası Sevgi Dolabı Projesi
Başkan Kuyumcu'dan MD Kolis İşletmesinin Açılışına Katılım
Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Burçak Ekmek Fırını'na Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan Tunca Beldesi Belediye Başkanlığı'na Ziyaret
KOBİ'lerimize NEFES KREDİSİ Projesi Yeniden Başladı.
Her şey Güzel Ardeşen İçin