Kadın ve Genç Girişimci Üyelerimiz İçin Ticaret İl Müdürlüğü anket Çalışması Hakkında Duyuru

Değerli Kadın ve Genç Girişimci Üyelerimiz;

İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek amacıyla Export Akademi Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı ve Kadın Girişimci Online/Fiziki Network Programı gibi projeler hayata geçirilmiş ve eğitimler düzenlenmiştir.

Gelinen aşamada kadın ve genç girişimcilere yönelik olarak gerçekleştirilen faaliyetlerin etkinliğini ölçebilmek ve girişimcilerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda bu çalışmalara yön vermek amacıyla bir anket çalışması yürütülmesinde fayda görülmüş ve bu anketin kadın ve genç girişimcilere yönelik olarak düzenlenen etkinliklere katılım sağlayan girişimciler tarafından doldurulması istenilmektedir.

Bu kapsamda kadın ve genç girişimcilerimize yönelik olarak hazırlanan ankete https://anketler.ticaret.gov.tr/index.cfm?ID=76 adresinden erişim sağlanabilmekte olup 22.01.2021 tarihine kadar girişimcilerin erişimine açık olacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

2020 Yılı Yaş Çay Fiyatı Belli Oldu
Ardeşen TSO 62. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Ardeşen TSO Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi