Kadın Girişimci Online Network Toplantısı

Değerli Kadın Girişimcilerimiz;

T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde ülkemiz ihracatının arttırılması vizyonuna ve kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, kadın girişimcilerimize yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Networkü Projesi hayata geçirilmiştir.

Bu doğrultuda, Türkiye Kadın Girişimci Online Networkü kapsamında Rize ili için 21 Eylül 2021 tarihinde saat 10:30 da online toplantı düzenlenecek olup ( toplantılara ilişkin bağlantı linki toplantıdan önce mail adreslerine gönderilecektir.) söz konusu toplantılar elektronik ortamda Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir.

Tüm kadın girişimcilerin söz konusu toplantıya davetli olup, toplantıya katılımı teyit edilen kişilerin bilgilerinin ekte yer alan Teyitli Katılımcı Formuna işleyerek, formun en geç 10 Eylül 2021 tarihine kadar rize.tim@ticaret.gov.tr iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Kadın Girişimci Online Network Toplantısı

İndir (11,41 KB)

Ardeşen TSO, RTSO'da Düzenlenen Sri Lanka Yatırım İmkanları Tanıtım Taplantısına Katıldı