İyi Parti Rize İl Başkanlığı'ndan Odamıza Ziyaret

İyi Parti Rize İl Başkanı Kürşat Hacısüleymanoğlu, İyi Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mehmet Zeki Demiroğlu, teşkilat üyeleri ve yetkilileri ile birlikte odamızı ziyaret ederek, Meclis Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldiler.

08 Eylül 2023 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında ilçemiz Ardeşen’in sosyal, kültürel ve ekonomik yönden geliştirilmesi adına yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardeşen TSO’ nun çalışmalarını takip ettiklerini ve bir sivil toplum kuruluşu olarak oldukça başarılı bulduklarını ifade eden İl Başkanı Kürşat Hacısüleymanoğlu ve İlçe Başkanı Mehmet Zeki Demiroğlu, parti teşkilatının gündeme taşımasını istediği konuları Meclis Üyelerimize sordular.

Meclis Üyelerimiz de;  üyelerimizden, tüccarlarımızdan, sanayicilerimizden ve girişimcilerimizden gelen talepler doğrultusunda Ardeşen TSO olarak üzerinde çalışmış oldukları bazı konulardaki taleplerimizi ve beklentilerimizi kendilerine ifade ettiler. Bu kapsamda; bölgemizin ve ilçemizin sürdürülebilir gelişimini hızlandırmak, üyelerimizin, tüccar ve sanayicilerimizin kurumsal kapasitelerinin gelişmesi adına ilçemiz Ardeşen’de Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kurulması gerektiğini, turizm sektöründe sürdürülebilir başarının sağlanması için planlı bir şekilde imar yapılanması olması gerektiğini, gerek turizm lisemiz gerekse turizm fakültemiz işbirliğinde turizm sektörümüzün ihtiyacı olan nitelikli ve kalifiye ara elaman eksikliğinin giderilmesi gerektiği ve bu konularda tüm siyasi partilerden destek beklediklerini ifade ettiler.

Ardeşen TSO 1-3-4-5-6. Meslek Grubu Üyeleri İstişare ve Kahvaltı Programı
Başkan Kuyumcu'dan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemize Ziyaret
Kaymakam Alibeyoğlu ve Başkan Kuyumcu'dan Şelale Otel Restoran Firmasına Ziyaret
Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu'dan Bal Bebek Ardeşen İşletme Sahibi Barış Balcı'ya Ziyaret