İTB Başkanımız Sn. Ali Kopuz ve RTSO Başkanımız Sn. Şaban Aziz Karamehmetoğlu'ndan Odamıza Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Kopuz ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Rize Ticaret ve Sanayi Odası (Rize TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şaban Aziz Karamehmetoğlu ilçemizi ziyaret ederek, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ile bir araya geldi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında; güncel konular üzerine değerlendirmelerde bulunularak, ülke gündemi, bölgesel gelişmeler, üyelerimizin genel durumu, sektörel bazda sorunlar, desteklemeler ve pandemi süreci hakkında istişare edildi.

Ardeşen TSO olarak, güzel ilçemiz Ardeşen’imizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran kıymetli Başkanlarımız Ali Kopuz ve Şaban Aziz Karamehmetoğlu’na nazik ziyaretlerinden ve kıymetli görüşlerinden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu'dan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na Kutlama
Ardeşen Kaymakamı Sn.Emrah Yılmaz Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi
Sivil Toplum Örgütlerinden Barış Pınarı Harekatına Tam Destek
Özbekistan Turizm Yatırım Forumu