İlçemizde Eğitim, Bilim, Kültür ve Gastronomi Yıl Sonu Şenliği Düzenlendi

Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı Eğitim, Bilim, Kültür ve Gastronomi Yıl Sonu Şenliği düzenlendi. Organizasyona odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Saral katılım sağladı.

İlçemizde bu yıl 4.sü düzenlenen sergide onlarca proje sergiyi ziyarete gelenlere detaylı bir şekilde tanıtıldı.

Ardeşen TSO olarak, bu anlamlı organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımızı, kıymetli öğretmen ve öğrencilerimize canı gönülden kutluyor, tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden Anıtkabire Ziyaret
Bakan Albayrak Samsun - Sarp Demiryolu İle İlgili Olumlu Konuştu
Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018
TOBB 'un Katkılarıyla Ramazan Paketleri Ardeşen'de İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor