İlçemiz Ardeşen'de ki Yiyecek-İçecek İşletmelerimiz ile Gastronomi Çalıştayı

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, R.T.E. Üniv. Ardeşen M.Y.O. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Burcu Ayşenur Saklı, Dr. Öğr. Üyesi Esin Aysen, Meclis Kurulu Üyelerimiz ve ilçemiz Ardeşen’de ki yiyecek-içecek işletmelerimiz ile birlikte odamızda Gastronomi Çalıştayı gerçekleştirdik.

15 Kasım 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantı kapsamında; ilçemiz Ardeşen’de ki yiyecek içecek işletmelerimizin genel durumu, üretmiş oldukları ürünler, öne çıkan lezzetler, ilçemizin gastronomi turizminden aldığı pay ve bu payın arttırılması için yapılabilecek çalışmalar, sosyal medya ve reklam çalışmaları, işletmelerimizin tertip ve düzeni vb. birçok konu üzerine istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Ardeşen TSO 126. Yönetim Kurulu Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Sn. Ömer Örsoğlu'ndan Odamıza Ziyaret
Ardeşen'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102.Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı