İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

Fındıklı İlçe Emniyet Müdürümüz Sn. Gültekin Temel ve Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen İlçe Emniyet Müdürümüz Sn. Furkan Fatih Ersoy’u makamında ziyaret ettiler.

Güncel konular üzerine sohbet edilen ve fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sırasında konuşan Başkan Kuyumcu, yenilenen İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının Polis Teşkilatı’nın teknolojik gelişimine paralel olarak fiziki açıdan ilçemize yakışır bir hale geldiğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ardeşen OSB İstişare Toplantısı Ardeşen Kaymakamlığında Gerçekleştirildi
Genel Sekreterimiz Artvin TSO ve DOKA İşbirliği İle Düzenlenen Personel Eğitimine Katıldı.
ATSO'dan ARDEŞEN KAYMAKAMI EKREM ÇEÇEN'E ZİYARET
Rize İl ve İlçeler Oda - Borsa Müşterek Toplantısı Rize TSO Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Geçmiş Olsun İzmir
Ardeşen TSO 2020 Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi