Hemşin Kaymakamı Muhammed Akın ve Şavşat Kaymakamı Yusuf Akın'dan Odamızı Ziyaret

Ardeşenli hemşerilerimiz, Rize Hemşin Kaymakamı Muhammed Akın ve Artvin Şavşat Kaymakamı Yusuf Akın, odamızı ziyaret ederek, meclis kurulu üyelerimiz ile bir araya geldi.

Güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında, bölgemizi ilgilendiren pek çok konu üzerine istişarelerde bulunuldu. Buna ek olarak, Meclis Kurulu Üyelerimiz, odamızın kurumsal yapısı, çalışma kültürü ve faaliyetleri hakkında kısa bilgi vererek, yerel yönetimler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Ardeşen TSO olarak, nazik ziyaretlerinden ve sıcak sohbetlerinden dolayı kıymetli kaymakamlarımız Sn. Muhammed Akın ve Sn. Yusuf Akın’a teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

Başkanımzdan Dünya Akreditasyon Günü Kutlama Mesajı
Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz Süreç ve Risk Yönetimi Eğitimi'ne Katılım Sağladı
Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019 Hk.
Odamızdan Rize-Artvin Havalimanı Esnafımıza Ziyaret
Kadir Gecesi Kutlama Mesajı