Halk Bankası Bölge Koordinatörü Ömür Batur'dan Odamıza Ziyaret

Halk Bankası Bölge Koordinatörü Ömür Batur, Bölge Müdür Yardımcısı Davut Ali Suiçmez ve Halk Bankası Ardeşen Şubesi Yönetmen Yardımcısı Yusuf Ziya Kaya, odamızı ziyaret ederek, Başkan İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş ile bir araya geldi.

9 Nisan 2021 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu ekonomik ve mali durum, döviz kurlarında ki dalgalanma, faiz hareketleri, paraf kredi kartı tedarik zinciri finansmanı protokolü ve güncel konular üzerine sohbet edildi, fikir alışverişinde bulunuldu. Buna ek olarak, üyelerimizin ve ilçe esnafımızın yararlanabileceği desteklemeler ve krediler ile bilgi alındı.

Ardeşen TSO olarak, nazik ziyaretlerinden ve değerli fikirlerinden dolayı misafirlerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ardeşen TSO Meclis Üyesi İbrahim Memoğlu , S.S. Rize Ardeşen Minibüsçileri 21 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Seçildi
Yeni Üyemiz Akpoyraz Gıda Yetkilisi Ali Kosanoğlu'nu Odamızda Ağırladık
İlçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'nunda Katılımıyla İle Birlikte Karadeniz Oda Borsa Toplantısı Gerçekleştirildi. (Video Konferans)