Gümüşhane TSO'dan Odamıza Ziyaret

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (Gümüşhane TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Genel Sekreter Cahit Bal ile birlikte odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Meclis Üyelerimiz ile bir araya geldi.

Güncel konular üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sırasında üyelerimizin ve piyasaların içerisinde bulunduğu genel ekonomik durum, odaların gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar, ilerleyen dönem için planlanan faaliyetler ve akreditasyon sistemi kapsamında gerçekleştirilen uygulamalar değerlendirildi.

Nazik ziyaretlerinden, güzel temennilerinden ve kıymetli fikirlerinden dolayı Gümüşhane TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay’a ve Genel Sekreter Cahit Bal’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ardeşen TSO Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
Ardeşen TSO'dan ABİGEM ve DOKA Ziyaretleri
Başkan Vekilimiz Tektaş Tarım ve Orman Bakanımız ve TOBB Başkanımız ile Birlikte Düzenlenen Video Konferansa Katılım Sağladı
Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018