Girişimcilik ve Genç İstihdam Teknik Destek Programı Tanıtım Toplantısı

Akreditasyon Sorumlumuz İlker Oğuz, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından 26 Temmuz 2022 Salı günü online olarak düzenlenen “Girişimcilik ve Genç İstihdam Teknik Destek Programı” tanıtım toplantısına katılım sağladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından ilan edilen 2022 – 2023 Genç İstihdamı Teması kapsamında 15-34 yaş arasındaki gençlere yeni beceriler kazandırılması, bilgi-becerilerinin artırılması ve girişimlerini kurmalarına yönelik profesyonel destek sağlanması için DOKA tarafından Girişimcilik ve Genç İstihdamı Teknik Destek Programı ilan edilmiştir.

Beceri Geliştirme Programı, İstihdam Garantili Eğitim Programı, Genç Girişimcilik Destek Programı olmak üzere üç başlık altında teknik destek talepleri kabul edilecektir.

Mesai Saatleri Hakkında Duyuru
Ardeşen İlçe Kamu Bankaları İle Ardeşen TSO'da Toplantı Gerçekleştirildi
TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin KOBİ Destekleme Çağrısı – 2020
Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu'ndan Ardeşen Belediye Başkan Vekili Sn. Hatice Tektaş'a Ziyaret