Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı odamız toplantı salonunda gerçekleştirildi.

12 Ocak 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıya Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimizin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Saral, Meri Akademi Yabancı Dil Kursu yetkilisi Metin Karayalçın ve Gökyüzü Gündüz Bakım Evi ve Kreş yetkilisi Havva Aytemiz de katılım sağladılar.

Toplantıda Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimiz odamızın çalışmalar ve faaliyetler hakkında misafirlerimizi bilgilendirdiler. Metin Karayalçın ve Havva Aytemiz de kuracakları işletmeler hakkında kurul üyelerimize kısa bilgi verdiler.

Öncelikle Ardeşen TSO olarak kendi işini kurmak isteyen yeni girişimci adaylarının kuracakları işlerde başarılı ve istikrarlı olmalarını dilediklerini ifade eden Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Saral; ticari hayatındaki bilgi, birikim ve tecrübelerini genç girişimcilerimize aktardı. Girişimci adaylarımızın açacağı işletmelerin, büyümesi ve gelişmesi her yönü ile bölgemiz ve ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacağına vurgu yapan Saral, oda olarak girişimci adaylarımızın ihtiyaç duydukları her konuda destek olabileceklerine değindi.

Toplantıya Kurul Üyelerimizden Murat Gül, Zafer Meral, Safa Hacısüleymanoğlu, Dursun Ali Oğuz, Hamdi Mesut Topal, Adnan Çağatay, Mustafa Balcan ve Akreditasyon Sorumlumuz İlker Oğuz katılım sağladı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Törenle Teslim Aldı
Türkiye İçin Değişim Başlıyor , Rize İş Dünyası Buluşması
Odamız Kars-Tiflis-Bakü Demiryolu ve Lojistik Sektörü Toplantısı'na Katılım Sağladı
Ardeşen TSO 'ya Akreditasyon Denetimi Öncesi Geliştirme Ziyareti