FORKLİFT KURSU HAKKINDA

Değerli Üyelerimiz;

Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve odamız işbirliğinde “FORKLİFT KURSU” düzenlenecektir.

Odamız işbirliğinde Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü organizasyonluğunda düzenlenecek kurs 14 kişi ile sınırlı olup, kursa başvurmak isteyen ve şartları sağlayan vatandaşlarımızın 31 Mayıs 2024 Cuma gününe kadar istenen evraklar ile birlikte odamıza başvuru yapması ve kayıt oluşturulması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

FORKLİFT BELGESİ İÇİN ŞARTLAR

1. 19 yaşından gün almış olmak
  2. En az ilkokul mezunu olmak
  3. Sağlık Raporu (Sürücü olmasına engel bir durum olmadığı belirtilen)