Eski Meclis Başkanımız Tevfik Hacıaliefendioğlu ve Kadir Kaptan'dan Odamıza Ziyaret

Ardeşen TSO Eski Meclis Başkanımız, üyemiz Hacıaliefendioğlu Beyaz Eşya İnş. Taah. Ltd. Şti. yetkilisi Tevfik Hacıaliefendioğlu ve hemşerimiz Kadir Kaptan odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Tektaş ile bir araya geldiler.

Güncel konular üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Üyelerimiz odamızın faaliyetleri hakkında bilgi vererek, çalışmalarımızı özetledi.

Ardeşen TSO olarak, nazik ziyaretlerinden ve kıymetli fikirlerinden dolayı Eski Meclis Başkanımız Tevfik Hacıaliefendioğlu ve Kadir Kaptan’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ardeşen TSO'dan Moral Demir'e Ziyaret
Akreditasyon Sorumlumuz İlker Oğuz'dan Pandemi Döneminde Lobicilik ve Politikaları Etkileme ve Yönetm Eğitimi'ne Katılım
Rize Genç Girişimciler Kurulu Haftalık Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
ODAMIZDAN ÜYELERİMİZE ZİYARETLER