Duyuru

Sayın İlgili,

Sayısal takograf yeni uygulama yazılımının devreye alınacak olması sebebiyle veritabanı üzerinde teknik çalışma gerçekleştirilecek olduğundan, 05.04.2021 ile 09.04.2021 tarihleri arasında internet üzerinden erişim sağlanan önkayıt sistemi kapalı olacaktır.

Bununla birlikte, halihazırda önbaşvurularını tamamlamış, ödeme işlemlerini gerçekleştirmiş olan başvuru sahipleri Odalardaki işlemlerini 09.04.2021 tarihi 18:00’e kadar tamamlayabilecektir. Söz konusu başvuru sahiplerinin başvuru işlemlerini bu süre zarfında tamamlamaları büyük önem arz etmektedir.

Herhangi bir sorun yaşanması halinde, staum@tobb.org.tr adresi ya da 444 95 59 numaralı çağrı merkezinden destek alınabilecektir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Ardeşen Ziraat Odası'na Ziyaret
Ardeşen Yönetim ve Meclisi'nden TOBB Başkanı Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret
Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı