Dudi Konak Resort Sahibi Çetin Kanoğlu ve İşletme Müdürü Elif Yardım'dan Odamıza Ziyaret

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan “Dudi Konak Resort” işletmesi sahibi Çetin Kanoğlu ve İşletme Müdürü Elif Yardım Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ile bir araya geldi.

12 Temmuz 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında yapmış olduğu yatırımlardan bahseden Çetin Kanoğlu, bölgemizde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından koruma altına alınan tek projenin kendilerine ait olduğunu ifade etti.

Başkan Kuyumcu da, bölgenin termin kalitesini artıran, yöre mimarisine uygun örnek bir projeye imza attıkları için kendilerini tebrik ederek, emeği geçen tüm ekibe odamız adına çalışmalarında başarılar diledi.

Ardeşen TSO'dan Ardeşen Köy Muhtarları Derneği'ne Ziyaret
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Seçimi Sonuçlandı
TOBB MEYBEM Oto Galeri İşletmeleri MYK Sınavları Gerçekleştirildi
Akreditasyon Sorumlumuz İlker Oğuz'dan Afet Dayanıklılık Programı'na Katılım
Başkanımız Üyemiz Elva Proje , Elektrik Hizmetleri Açılışına katıldı.
TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanımızın da Katılımıyla Gerçekleştirildi. (Video)