Didi Rafting Spor Kulübü Antrenörü Doğuş Önçırak ve Sporcu Kardeşlerimiz Odamızı Ziyaret Etti

2 kez Dünya Rafting Şampiyonu, 1 kez Avrupa Rafting Şampiyonu olmuş, Didi Rafting Spor Kulübü Antrenörü Doğuş Önçırak ve kulüp sporcuları Yusuf Kutanoğlu, Mustafa Bayrak ve Şahin Kutanis Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu’yu makamında ziyaret ettiler.

28 Nisan 2023 Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Antrenör Doğuş Önçırak, takımın Düzce’de gerçekleştirilecek U-19 Türkiye Şampiyonası’na hazırlandığını, orada derece almaları durumunda İtalya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na katılım hakkı kazanacaklarını, ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

Sporcu kardeşlerimizin gayretini takdir eden Başkan İsmail Kuyumcu; Düzce’de gerçekleştirilecek şampiyona öncesi sporcularımıza başarılar diledi. Sporcularımızın ilçemizi gerek yurt içinde gerekse yurt dışında en iyi şekilde temsil edeceklerini, alacakları dereceler ile ilimizin ve ülkemizin tanıtımına ve bilinirliğine katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Kuyumcu; ilçemizdeki tüm kurum kuruluş, özel sektör işletmeleri ve esnaflarımızın sporcularımıza destekte bulunmasının önemine vurgu yaptı.

Ardeşen TSO olarak; sporcularımızın ilçemiz Ardeşen’i en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyor, katılacakları turnuva ve şampiyonalarda üstün başarılar diliyoruz.

10 MART ARDEŞEN'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU MESAJI
RTEÜ Öğr. Gör. Ahmet Tan ve Mehmet Kutay'dan Odamıza Ziyaret
Başkan Kuyumcu TOGG Gemlik Tesisleri Açılış Töreni'ne Katılım Sağladı
Başkan Kuyumcu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Medya Temsilcileri İle Bir Araya Geldi