Milli Teknoloji Hamlesinde rol alacak gençlerin gelişimlerini sağlamak üzere, ihtiyaç duyacakları fiziki imkanları, donanımları, eğitimleri ve atmosferi ülke genelinde yaygın bir şekilde sağlamak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tübitak ve T3 Vakfı arasında 07/11/2018 tarihinde “81 ilde kurulacak 100 Deneyap Atölyesine ilişkin İşbirliği Protokolü” imzalanmıştır. Bu kapsamda çalışmalar yürütülmekte olup, Deneyap Türkiye Atölyeleri için 12 ilde Yazılım Teknolojileri ve İleri Robotik alanlarında 18 ilde ise Yazılım Teknolojileri alanında eğitmenlere ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu kapsamda;

Deneyap Teknoloji Atölyeleri YAZILIM TEKNOLOJİLERİ ve İLERİ ROBOTİK Eğitmenlerini Arıyor!

YAZILIM TEKNOLOJİLERİ İçin Başvuru Alınacak Atölyeler: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Alanya, Çanakkale, Çorum, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Konya, Manisa, Malatya, Muğla, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon, Tokat, Yozgat, Yüksekova

İLERİ ROBOTİK İçin Başvuru Alınacak Atölyeler: Adana, Ankara, Antalya, Alanya,  Edirne, Eskişehir, Erzurum, Hakkari,Yükseova,  İzmir, Konya, Manisa, Muğla ve Trabzon

Milli Teknoloji Hamlesi yolunda yarının teknolojisini üretecek gençleri yetiştirme hedefimizde bizimle birlikte olmak isteyen tüm eğitmenlerimizin başvurularını bekliyoruz.

Son Başvuru Tarihi: 3 Mart 2021

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için http://bit.ly/basvurudeneyap sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ardeşen Esnaf ve Sanakarlar Odası Başkanı Sn. Tahsin Bekir Yazıcı'dan Odamıza Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan Son Osmanlı Pilavcısı Yeni Şube Açılışına Katılım
Başkan Kuyumcu'dan Çayeli Döviz ve Altın Ticaret Yetkili Müsesses A.Ş.'ye Ziyaret
Girişimcilik Paneli RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Konferans Salonunda Gerçekleştirildi.
Başkan Vekili Tektaş'dan İlçe Pandemi Kurulu Toplantısı'na Katılım