Çözüm Koleji Rize Hamidiye Kampüsü Öğretmenlerinden Odamıza Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyesi Kaçkarlar Danışmanlık ve İnsan Kaynakları Özel Eğitim Hiz. Tic. A.Ş. (Çözüm Koleji Rize Hamidiye Kampüsü) öğretmenlerinden İlyas Okumuş, Recep Şamlıoğlu ve Esra Balsüzen, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu' yu makamında ziyaret etti. 26.06.2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında, öğretmenlerimiz, okulun verimlilik seviyesi ve öğrencilerin genel başarı düzeyi ile ilgili bilgi verdi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini, öğrencilerimize ihtiyaç duyulan her konuda destek olabileceklerini ve tecrübelerini aktarabileceklerini ifade etti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, nazik ziyaretlerinden dolayı öğretmenlerimiz İlyas Okumuş, Recep Şamlıoğlu ve Esra Balsüzen teşekkür ederek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti
Ardeşen TSO 'dan Ardeşen Noter Müdürlüğüne Ziyaret
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı
Ardeşen TSO Çayeli TSO Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldı.
47. Yönetim Kurulu Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi
TOBB Doğru Karadeniz Bölge Toplantısı Rize TSO Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi