CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan Odamızı Ziyaret Etti

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Ömer Faruk Buçan, Millet İttifakı İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri odamızı ziyaret ederek, Meclis Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldiler.

09 Mayıs 2023 Salı günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan kısa bir konuşma yaparak, seçim sürecinde ve sonrasında gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde kendilerine başarılar dileyen Meclis Üyelerimiz de;  üyelerimizden, tüccarlarımızdan, sanayicilerimizden ve girişimcilerimizden gelen talepler doğrultusunda Ardeşen TSO olarak üzerinde çalışmış oldukları bazı konulardaki taleplerimizi ve beklentilerimizi kendilerine dosya olarak sundular.

Bu kapsamda Meclis Üyelerimiz; bölgemizin ve ilçemizin sürdürülebilir gelişimini hızlandırmak, üyelerimizin, tüccar ve sanayicilerimizin kurumsal kapasitelerinin gelişmesi adına ilçemiz Ardeşen’de Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kurulması gerektiğini, bölgemize gelen turistlerimizin ve misafirlerimizin doğaya dayalı, çevre dostu, kaliteli, nitelikli ve sürdürülebilir turizm anlayışı çerçevesinde konaklayabileceği “Çay Köy Projesi’nin” hayata geçirilmesi gerektiğini ve Samsun-Sarp Demiryolu Projesi’nin hayata geçirilmesi gerektiğini ve bu konularda tüm siyasi partilerden destek beklediklerini ifade ettiler.

Ardeşen TSO olarak, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Kısa Çalışma Ödeneğinden Yararlanabilmek İçin Online Başvurular Başlamıştır.
Başkan Kuyumcu Batum Build 2019 Fuarına Katıldı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çelenk Sunma Programı
Kuruluş Osman Dizisine Ardeşenli Hemşehrimiz Abidin Yerebakan "Akşa derviş" dahil oldu.
Koranavirüs Tedbirleri Kapsamında TOBB , Oda ve Borsaların Talep Ettikler ve Sonuçlananlar
Odamızdan Ardeşen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze Ziyaret