Çamlıhemşin Kaymakamımız Sn. Hakan Öznay'dan İlçemize Ziyaret

Çamlıhemşin Kaymakamımız Sn. Hakan Öznay ilçemiz Ardeşen’i ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ile bir araya geldi.

Bölgemiz, ilimiz ve ilçelerimiz ile ilgili güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında Başkan İsmail Kuyumcu; oda çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Çamlıhemşin Kaymakamımız Sn. Hakan Öznay’a kısa bilgi verdi.

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda Başkan Kuyumcu nazik ziyaretlerinden ve samimi sohbetlerinden dolayı kıymetli Kaymakamımıza teşekkürlerini ve şükranlarını arz etti.

Başkan Kuyumcu 81 İl Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı 'na Katıldı
T.C. İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliği’ne Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Gönderilen Ek Genelge.
Covid 19 Semptomu Göstermeyen Türk ve Yabancı Sürücüler İçin 14 Gün Karantina Uygulaması Hakkında
Jandarma Teşkilatı Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı
Kırtasiye Yardım Fişlerimiz İlçe Kaymakamımız Sn. Ekrem Çeçen ve Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali Reşat Yazar’a Gerçekleştirdiğimiz Protokol ile Teslim Edildi
Ardeşen TSO ve Hopa TSO Başkanlarından Üyemize Ziyaret