BTP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kamburoğlu Odamızı Ziyaret Etti

BTP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kamburoğlu beraberindeki heyet ile birlikte odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ali Tektaş ve Erdal Saral ile bir araya geldi.

6 Mart 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Başkan Adayı Ali Kemal Kamburoğlu; adaylık süreci, seçim çalışmaları, gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler ve planlanan yönetim anlayışı ile ilgili bilgi verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu da; üyelerimizden ve girişimcilerimizden gelen talepler doğrultusunda Ardeşen TSO olarak üzerinde çalışmış oldukları ve her platformda dile getirdikleri taleplerimizi ve beklentilerimizi Kamburoğlu ve ekibine dosya olarak sundular. Özellikle Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda üyelerimizden ve girişimcilerimizden yoğun bir talep olduğuna vurgu yaptılar.

Ardeşen TSO olarak, BTP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kamburoğlu ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Covid-19 Kapsamında Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi
Başkan Kuyumcu Elva Proje Mühendislik Firmasının Açılışına Katılım Sağladı
Odamızda Ev Pansiyonculuğu Eğitimi Gerçekleştirildi