Başkanımızın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919' un 100. yıl dönümüne ulaşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. 19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. 19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor; bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk Milleti'nin huzur ve güvenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

15 Nisan - 22 Nisan Dünya Turizm Haftası Kutlama Mesajı
R.T.E. Üniversitesi Rektörü Sn. Prof.Dr.Hüseyin Karaman'dan Ardeşen İlçemize Ziyaret
Ardeşen TSO Genel Sekreter Yardımcısı'dan Denetimler Öncesi Bilgilendirme Eğitimine Katılım