Başkanımızdan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Oaşkanı İsmail KUYUMCU “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı;

Gazeteciler zor şartlar ve kısıtlı olanaklara rağmen haberleri doğru, tarafsız, dürüst, adil, ilkeli ve objektif yaklaşımlarıyla, toplumun vicdanı ve tercümanıdır.

Yaşadığımız toplumla birlikte dünyadaki gelişmelerle  bizleri bilgilendiren gazetecilerin sosyal güvenlik ve ekonomik  haklarının korunması, koşullarının iyileştirilmesiyle onlara gereken desteği sağlamak bizlerin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle  değerli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında  başarılarının devamını diliyorum.

İsmail KUYUMCU

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Çayda İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı ve RTE Üniv. Ziraat ve Doğa Bilimleri Fak.Prof.Dr.
Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor
Ardeşen TSO'dan İmku İnşaat Firması Yetkilisi Sn. Mustafa Kutanoğlu'na Ziyaret