Başkan Kuyumcu ve Başkan Vekili Tektaş'dan Kardeş Oda Hopa TSO'nun Kasım Ayı Meclis Toplantısına Katılım

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Tektaş, Kardeş Oda Hopa TSO’ nun Kasım Ayı Meclis Toplantısı’na misafir olarak katılım sağladılar.

Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı’nın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantı geçtiğimiz günlerde kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, kahraman şehit ve gazilerimiz, İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve pandemi ile verilen mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının anısına yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Başkan Kuyumcu, 4 Kasım 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantı sırasında söz alarak görüşlerini Hopa TSO meclis üyeleriyle paylaştı. Hopa TSO ile ‘Kardeş Oda’ olmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kuyumcu; ”Ardeşen ve Hopa olarak birlikte nasıl gelişebilir, ilçelerimizi ekonomik ve kültürle açıdan nasıl ilerleye taşıyabilir ve birlikte bölgenin geleceğine yön verecek bir projeyi hayata geçirebilir miyiz düşüncesiyle buradayız. Birlikte çalışmanın hepimize katkısı olacağı inancındayız. Ardeşen’de faaliyet gösteren iş insanlarımızın her zaman yanında olmayı görev bildik.” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarından dolayı kendisine teşekkürlerini sunan Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek de, “İlçeler arası dayanışmayı Kardeş Oda Protokolü ile başlattık ve bunu ortak bir proje ile sürdürmeyi bizlerde canı gönülden istiyoruz.” dedi.

Toplantı daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

İmalat Sanayinde Seçilmiş 8 Alt Sektöre Ait Kaynak Verimliliği Rehberi Yayınlandı
Rize İl Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
Başkan Kuyumcu'dan Odamıza Ziyaret
TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Ermenistan'ın Azerbaycan'a Karşı Gerçekleştirdiği Alçakca Saldırıyı Kınama Mesajı
Başkan Kuyumcu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Medya Temsilcileri İle Bir Araya Geldi