Başkan Kuyumcu Üyelerimizi Ziyaret Ederek Üyelik Belgelerini Teslim Etti

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, oda üyesi firmalara bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, odamız tarafından hazırlanan Ardeşen TSO Üyelik Belgelerini kendilerine takdim etti.

22 Haziran 2020 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaretler sırasında Başkan İsmail Kuyumcu, üyemiz Duysak İşitme Cihazları firması sahibi Volkan Aydın ve Nena Yapı ortağı Nazmi Kutanis’i ziyaret ederek, odamız tarafından hazırlanan güncel Ardeşen TSO Üyelik Belgelerini kendilerine takdim etti.

Ardeşen TSO olarak koronavirüs (covid-19) salgınının ülkemizde görülmeye başlandığı ilk günden itibaren üyelerimize ziyaretler gerçekleştirerek, talep ve sıkıntılarını alıyor, 365 oda ve borsa başkanları ve TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile video konferans yöntemi ile değerlendirerek ilgili bakanlıklar, kamu kurumları ve bankalar ile paylaşıyoruz.

Her şey Güzel Ardeşen İçin
Üyemiz Karagöz İnşaat Yetkilisi Sn. Nuri Şeremet'ten Odamıza Ziyaret
T.C. Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İç Müfettişlerinden Ardeşen TSO' ya Ziyaret
Ardeşen TSO ve Ardeşen Kaymakamlığından RTB 'ye Ziyaret
Odamızın da katıldığı 74. Genel Kurul Sonucu Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı Seçildi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Değerlendirme Toplantısı