Başkan Kuyumcu Özel Gökyüzü Akademi 2-6 Yaş Gündüz Bakım Evi Açılış Törenine Katılım Sağladı

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Murat Gül, Özel Gökyüzü Akademi 2-6 Yaş Gündüz Bakım Evi’nin açılış törenine katılım sağlayarak, yetkili Havva Aytemiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.

16 Eylül 2022 Cuma günü gerçekleştirilen açılış sırasında Havva Aytemiz Gökyüzü Akademi’nin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 2-6 yaş grubu çocuklarımıza hitap eden Gökyüzü Akademi’nin çocuklarımızın günlük bakım ihtiyaçlarından eğitim süreçlerine kadar her anlarında sevgiyle, şefkatle yanlarından olduklarını ifade eden Havva Aytemiz; ”Uzman eğitimci kadromuzla çocukların günlük bakım, beslenme tuvalet eğitimi, sevgi gibi temel ihtiyaçları ile ilgilenirken aynı zamanda çocuklara sunulan oyun merkezli eğitim akışıyla çok yönlü gelişimlerini en iyi derecede desteklemeyi amaçlıyoruz. İngilizce, drama sanat etkinlikleri, temel dil etkinlikleri, mutfak etkinlikleri, bahçe etkinlikleriyle çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, bireysel ve sosyal anlamda geliştirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan böyle modern bir akademiyi kurarak eğitim veren Havva Aytemiz’i tebrik eden heyetimiz, şirket yetkilisi Havva Aytemiz’e, öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarına çalışmalarında başarılar dilediler.

Özel Gökyüzü Akademi 2-6 Yaş Gündüz Bakım Evi; Trafo Arkası, Yavuz Selim Mah. Mimar Sinan Cad. No: 25, Ardeşen/RİZE adresinde hizmet vermektedir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası
Yeni Göreve Başlayan Rize Valisi'nden Ardeşen Ziyareti