Başkan Kuyumcu Meyve Sıkma (Pekmez Yapımı) Makinası Dağıtım Törenine Katılım Sağladı

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, üyemiz Ardeşen Ziraat Odası Başkanlığı tarafından organize edilen köy ve mahalle muhtarlıklarımıza meyve sıkma (pekmez yapımı) makinası dağıtım törenine katılım sağladı.

21 Temmuz 2022 Perşembe günü çiftçilerimize destek amacıyla yöremizde yetiştirilen armut, elma ve kara üzüm gibi meyvelerimizin pekmezinin yapılmasında kullanılacak olan meyve sıkma (pekmez yapımı) makinasının dağıtım törenine Ardeşen İlçe Kaymakamımız Ekrem Çeçen, Belediye Başkanımız Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanımız Ahmet Naci Aytemiz, Fındıklı Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Ali Özsoy, ilçemizin çok kıymetli köy ve mahalle muhtarlarımız, siyasi parti yöneticileri, stk temsilcileri ve vatandaşlarımız katılım sağladı.

Ardeşen TSO olarak, yöremizin kültürünü yansıtan böyle güzel bir organizasyonu düzenlemelerinden dolayı Ziraat Odası Başkanımız Turan Kabaoğlu’na, ekibine ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Başkan Kuyumcu Ardeşen'de Gerçekleştirilen Bir Dizi Açılışa Katılım Sağladı
Covid-19 Kapsamında Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi
ARDEŞEN TSO 1. ve 6. Meslek Grubu İle İştişare Kahvaltısında Buluştu
Ardeşen TSO'dan Pazar Cumhuriyet Başsavcılığına Ziyaret