Başkan Kuyumcu KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ile Rize'de Bir Araya Geldi

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Ardeşen Belediye Başkanımız Enver Atagün ile birlikte T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Sn. Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ile Rize Ticaret Borsa’sında bir araya geldi.

Başkanımız İsmail Kuyumcu, KOSGEB Başkanı Sn. Ahmet Serdar İbrahimcioğlu'na üyelerimizin, KOBİ’lerimizin, Kadın ve Genç Girişimcilerimizin talep ve beklentilerini iletti. Ardeşen’imizin girişimci potansiyelinin yüksek olduğunu destek ve teşviklerle bu potansiyelin değerlendirilmesi gerektiğini ve böylelikle bölge ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Birçok konu üzerine değerlendirmelerde ve istişarelerde bulunulan ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Oto Galericilerimizin Dikkatine
Başkanımızdan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
Başkan Kuyumcu Terzioğlu Hukuk Bürosu’nun Açılışına Katılım Sağladı
TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanımızın da Katılımıyla Gerçekleştirildi. (Video)