Başkan Kuyumcu Kordon İş Merkezi'nin Açılışına Katılım Sağladı

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, “Kordon İş Merkezi’nin” açılışına katılım sağladı.

09 Mayıs 2023 Salı günü gerçekleştirilen ve 6 işletmenin birlik, beraberlik içerisinde gerçekleştirdiği açılışta konuşan Başkan Kuyumcu; “İlçemiz Ardeşen’de Kordon İş Merkezi’nde bugün örnek bir açılışa şahitlik etmekteyiz. Psikolog Ekin Kahya, Diyetisyen İlayda Nur Buçan, N&K Bayan Kuaför Sahipleri Neslihan ve Kezban Alan, Pertek Mimarlık Muhammed Pertek, Balım Baby Spa ve Aktivite Merkezi Sahibi Handan Örsoğlu’nu tebrik eder; işletmelerinde hayırlı, bol bereketli kazançlar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Ardeşen TSO olarak, yeni açılan işletmelerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, çalışmalarında üstün başarılar ve bol kazançlar diliyoruz.

Kordon İş Merkezi; Merkez Mahallesi, Kordon Caddesi, No:1 Ardeşen/Rize adresinde hizmet vermektedir.

Ardeşen TSO 150 Kişiye KOSGEB Girişimcilik Eğitimimiz Sona Erdi
Başkan Kuyumcu Her Atık Çöp Değildir Kampanyasının Törenine Katılım Sağladı
Ardeşen TSO'dan ABİGEM ve DOKA Ziyaretleri
Ardeşen Offroad Spor Kulübü'nden Odamıza Ziyaret
Başkan Kuyumcu'dan Koronavirüs (Covid-19) Kapsamında Yapılan Çalışma ve Tedbirler İle İlgili Video Konferans Toplantısına Katıldı
Ardeşen Turizm Komisyon Üyeleri Ardeşen TSO'da bir araya geldi.