Başkan Kuyumcu Hoşver Grup Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti. Ardeşen Şubesi Açılışına Katıldı

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO üyesi Hoşver Grup Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti. firmasının ilçemiz Ardeşen Atatürk Caddesi üzerinde ki yeni şubesinin açılışına katılım sağladı.

05 Kasım 2019 Salı günü gerçekleştirilen açılışa Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu’nun yanı sıra, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Cumali Özdoğan, İller Bankası Müşaviri Mehmet Yerebakan, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Murtaza Özyanık, Rize İl Genel Meclis Üyesi Recep Badoğlu, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları ve vatandaşlar katılım sağladı.

Açılışta konuşan Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, “GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYALIM. BİR GÜLÜŞ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİR.” kampanyasına değinerek, ticari hayatta gülümsemenin işletmelere olan katkısı ve bunun müşteriye ve hizmetteki sunuma kattığı değerin önemine vurgu yaptı. Başkan Kuyumcu, Hoşver Grup Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti. firmasının ilçemiz Ardeşen’e ve bölgemize hayırlı olmasını diledi.

Başkanımızın Ramazan Bayramı Mesajı
Tıp Bayramı Kutlama Mesajı