Başkan Kuyumcu Fatih İlkokulu'nda Enerji Tasarrufu Konulu Sunum Gerçekleştirdi

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Ardeşen Merkez Fatih İlkokulu’nda öğrencilerimiz ile bir araya gelerek, “Enerji Tasarrufu” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Başkan Kuyumcu sunum kapsamında; Enerji, Tasarruf, Enerji Tasarrufu, Yatırım, Yenilebilir Enerji vb. kavramları hakkında örneklemeleri ile birlikte öğrencilerimize bilgi verdi. Enerjiyi daha verimli kullanarak veya kullanılan enerjinin miktarını azaltarak enerji tasarrufu sağlanabileceğini ifade eden Başkan Kuyumcu, sürdürülebilir bir enerji için herkesin daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan Kuyumcu, Okul Müdürü Metin Hacıoğlu ve Sınıf Öğretmeni Hanife Dalbastı’ya ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, öğrencilerimize kumbara hediye etti.

Ardeşen TSO'dan Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği'ne Ziyaret
Kobi Tanımı Değişti
TOBB İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Seçimleri Başlıyor
Ardeşen TSO 60. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi