Başkan Kuyumcu'dan Yeni Atanan Ardeşen İlçe Kaymakamı Sn. Ekrem Çeçen'e Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu; Fındıklı Kaymakamı Sn. Eyüp Gürdal, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı ve üyemiz Karmaksan Raf Sistemleri Tic. Ltd. Şti. firması yetkilisi Fikret Yardımcı, Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Murtaza Özyanık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Baş Mahallesi Muhtarı Sadık Yerebakan ve Elmalık Mahallesi Muhtarı Meryem Terzibaş ile birlikte Ardeşen Kaymakamlığına yeni atanan Sn. Ekrem Çeçen’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ardeşen TSO olarak, ilçemizde ki görevine yeni başlayan Kaymakamımız Ekrem Çeçen’e hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, görevinde üstün başarılar diliyoruz.

İlişkide Ustalık Eğitimine Davet
Ölçü ve Tartım Aletleri Muayenesi İçin Son Gün 28 Şubat 2019
Başkan Kuyumcu'dan İşyerleri Zarar Gören Üyelerimize Ziyaret
AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Avni KAHYA'dan Odamıza Ziyaret