Başkan Kuyumcu'dan Üyemiz Tüm Elektrik ve Gerz Elektrik Firmalarına Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, üyemiz Tüm Elektrik firması yetkilisi Yaşar Aslıyüksek ve Gerz Elektrik İletişim İnş. San. Tic. Ltd. Şti. firması yetkilisi Murat Gerz’i işletmelerinde ziyaret etti.

07 Temmuz 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaretler sırasında üyelerimiz sektörün mevcut durumunu, sektörde karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini Başkan Kuyumcu’ya ilettiler.

Üyelerimiz, özellikle elektrik projelerinin onaylanması noktasında problemler yaşadıklarını ifade ederek, projelerin haftada bir kez Rize’de imzalandığını ve bununda zaman kaybına neden olduğuna vurgu yaptılar. Üyelerimiz, ilçemizdeki ve çevre ilçelerimizdeki projelerin onaylanması noktasında vatandaşı mağdur etmemek ve zaman kaybına neden olmamak adına ilçemizdeki Çoruh Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi’ne onay yetkisi verilmesi için alt yapının oluşturulmasına vurgu yaptılar.

Üyelerimizin taleplerini ve önerilerini ilgili kurumlara ileteceğini ifade eden Başkan İsmail Kuyumcu, üyelerimize misafirperverlikleri ve sıcak sohbetleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İhracatçılar Bürokrasiye Takılmadan Tek Tıkla Destek Alacak
Başkan Kuyumcu'dan Üyemiz OFKART Reklam Hizmetlerine Ait Yeni İmalathanelerine Ziyaret
CHP Ardeşen Belediye Başkan Adayı Sn. Tahsin Bekir YAZICI'dan Odamıza Ziyaret
Veri Analizi Eğitimi 1. Oturumu Gerçekleştirildi