Başkan Kuyumcu'dan Üyemiz Hacışahinoğlu Petrol Sahibi Sn. Sacettin Hacışahinoğlu'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, üyemiz Hacışahinoğlu Petrol sahibi Sacettin Hacışahinoğlu’nu ziyaret etti.

22 Haziran 2020 Pazartesi günü gerçekleştirilen ve Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın da bulunduğu ziyaret sırasında, güncel konular üzerine sohbet edilerek, fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Kuyumcu misafirperverliklerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı üyemiz Sacettin Hacışahinoğlu ve Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya teşekkür etti.

Ardeşen TSO ve Ardeşen Kaymakamlığı'ndan Rize Valisi Sn. Kemal Çeber'e Ziyaret
TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi
Ardeşen TSO'dan MEYBEM A.Ş. Genel Müdürü Sn. Ahmet Saygın Baban'a Ziyaret
15 Nisan - 22 Nisan Dünya Turizm Haftası Kutlama Mesajı