Başkan Kuyumcu'dan Tunca Beldesi Belediye Başkanlığı'na Ziyaret

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Tunca Beldesi Muhtarları ile birlikte Tunca Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz’i makamında ziyaret etti.

Güncel konular üzerine sohbet edilen ve fikir alışverişinde bulunulan toplantı sırasında, 2022 yılı Emlak Vergisi arsa değerinin yeniden tespiti ile ilgili de istişarelerde bulunuldu.

Ardeşen TSO olarak, misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Naci Aytemiz’e, kıymetli muhtarlarımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ustalık ve Kalfalık Belgesi Almaya Hak Kazananlara Ait Belgeler Teslim Alındı
Sanayi İşletmeleri Tarafından Verilen Beyannamelerde Meydana Gelen Değişiklikleri Bildirilmesi Hakkında Duyuru
İngilizce ve Arapça Dil Eğitimi Hakkında
Ardeşen TSO'dan Osmanlı Alabalık Tesisi Sahibi Sn. Barış Çavuşoğlu'na Ziyaret