Başkan Kuyumcu'dan TOBB İnşaat Kurulu Toplantısı Öncesinde Üyelerimize Ziyaretler

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, 27 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan TOBB İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu Toplantısı öncesi ilgili firmalarımız ile online olarak görüşerek ve bizzat ziyaret ederek toplantı öncesinde üyelerimizin taleplerini aldı.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü Başkanımız İsmail Kuyumcu, İdeal Planlama Mimarlık ve Müh. İnş. Taah. Ltd. Şti. firması yetkilisi Nihat Sual, İnşaat Mühendisi kardeşimiz Uğur Yaşıyan ve Didi Yapı Denetim Ltd. Şti. firması yetkilisi Mustafa Balcan’ı ziyaret ederek, üyelerimizin taleplerini not aldı.

Ardeşen TSO olarak, hem telefonda görüş bildiren hem de ziyaretler sırasında fikirlerini paylaşan tüm üyelerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Başkan Kuyumcu Üyelerimizi Ziyaret Ederek Üyelik Belgelerini Teslim Etti
2.El Motorlu Kara Taşıtları Ticareti Yapanlara Yetki Belgesi Zorunluluğu
İçişleri Bakanlığımızın 22.04.2020 tarihli Koranavirüs ile Mücadelede Ramazan Ayı Genelgesi
Ardeşen TSO'dan Üyemiz İbrahim Delibaş 'ın Sahibi Olduğu Vulada Butik Otel'e Ziyaret