Başkan Kuyumcu'dan S.S. 2 Nolu Ardeşen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne Tebrik Ziyareti

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Tahsin Bekir Yazıcı ile birlikte odamız üyesi S.S. 2 Nolu Ardeşen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret ederek, yeni Başkan seçilen Yavuz Pertek, yönetim ve çalışma arkadaşlarına hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.

Güncel konular üzerine de sohbet edilen ziyaret sırasında, yaklaşan çay sezonu ve kooperatifin sezona hazırlıkları ile ilgili kısa fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardeşen TSO olarak, yeni seçilen Başkan Yavuz Pertek ve ekibini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Başkan Kuyumcu ve Başkan Yazıcı'dan Ardeşen Ziraat Odası'na Ziyaret
Halk Bankası Bölge Koordinatörü Ömür Batur'dan Odamıza Ziyaret
İnternet Alışverilerinde Güven Damgası Uygulaması Hakkında
Pazar 2.Noterliğinin Açılış Organizasyonuna Katılım