Başkan Kuyumcu'dan Rize Çay Çarşısı'na Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Çayeli TSO Başkanı Mehmet Ali Mert ve beraberindeki heyet ile birlikte, odamız üyelerinin işletmelerinin de yer aldığı yeni hizmete sunulan Rize Çay Çarşısı’nı ziyaret ederek, Genel Müdür Hasan Önder ile bir araya geldi.

Rize Çay Çarşısı’nı Genel Müdür Hasan Önder ile birlikte gezerek, proje hakkında bilgi alan Başkan İsmail Kuyumcu; projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Kuyumcu; “Çay tarımının sürdürülebilmesi ve bölgemizin en önemli gelir kaynağı olan çayın ön plana çıkarılması için ilçelerimizde ve bölgemizin her köşesinde butik çay satış reyonlarına yer verilmesi oldukça önemlidir.” ifadelerini kullandı. Buna ek olarak, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın, yerel yönetimlerimizin bölgemizin gelişmesi ve kalkınmasının özel sektörden geçtiğini unutmaması, oda ve borsalarımızın projelerine, üyelerimizden ve esnaflarımızdan gelen taleplerin karşılanmasını sağlayacak desteklerin verilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Ardeşen TSO olarak; misafirperverliklerinden, sıcak sohbetlerinden ve vermiş oldukları değerli bilgilerden dolayı Genel Müdür Hasan Önder’e ve Rize Çay Çarşısı çalışanlarına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

ODA AİDAT BORÇLARI 7326 SAYILI KANUN KAPSAMINDA YAPILANDIRILACAKTIR
Avrupa Birliği Delegasyonu İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Laura Troffın ile Birlikte Ağaç İş Orman Ürünleri'ne Ziyaret
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Korona Virüsü İle İlgili Birlik Beraberlik Mesajı
Ardeşen TSO Yönetim Kurulu'ndan HİL-ORSAN LTD ŞTİ. Üyemize Ziyaret