Başkan Kuyumcu'dan Pazar Küçük Sanayi Sitesi'ne Ziyaret

Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, Pazar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Rasim Çorbacı, Eko-Kar Çekme Karavan İmalat Sahibi Adnan Ekşioğlu, Ertaş Ekşioğlu ve Koç-Mak İş Makineleri Tamir Bakım Servisi İşletme Sahipleri Kadir Koçoğlu ve Cihat Koçoğlu ziyaret etti.

Güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında Sanayi Sitesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ardeşen TSO’nun bölgemize değer katan küçük, büyük tüm tüccar ve esnaflarımızın destekçisi olduğunu ifade eden Başkan Kuyumcu, kendilerini ağırlayan Kooperatif Başkanı Rasim Çorbacı ve esnaf kardeşlerimize teşekkür etti.

Odamız Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz'dan Üyelerimize Ziyaret
Odamızda Devlet Destekleri ve Hibe Programları Konulu Eğitim Gerçekleştirildi
Başkan Kuyumcu ; Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Sn. Osman Çalışan İle Gürcistanda Bir Araya Geldi
Başkan Kuyumcu'dan Odamıza Ziyaret