Başkan Kuyumcu'dan Meka Psikoteknik Değerlendirme Merkezi'ne Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, üyemiz Aris Gayrimenkul İnş. Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Muhammet Kahveci ile birlikte ilçemizde yeni açılışı gerçekleştirilen Psikolog Mert Kahveci’ye ait “Meka Psikoteknik Değerlendirme Merkezi’ni” ziyaret ettiler.

İşletmesi hakkında Başkan İsmail Kuyumcu ve üyemiz Muhammet Kahveci’ye bilgi veren Psk. Mert Kahveci; “Psikoteknik Belgesi, yük ve yolcu taşımacılığı yapan tır, kamyon, kamyonet, otobüs, tanker, servis, minibüs, taksi ve şirket araçları gibi ticari araç kullanan şoförlerin beş yıl da bir alması gereken bir belgedir. Psikoteknik, sürücünün trafiğe çıktığı andan itibaren hafıza, hız kontrolü ve saldırganlık gibi durumlarda davranış ve tepkilerini ölçmek için uygulanması gereken bir değerlendirme sistemidir.” ifadelerini kullandı.

İşletmenin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan İsmail Kuyumcu da, misafirperverliğinden ve vermiş olduğu kıymetli bilgilerden dolayı işletme sahibi Psk. Mert Kahveci’ye teşekkür etti.

Meka Psikoteknik Değerlendirme Merkezi; Fatih Mahallesi, Atatürk Caddesi, Konak İş Merkezi, Kat:3 Ardeşen/Rize adresinde hizmet vermektedir. Bölgemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

15-22 Nisan Turizm Haftası Kutlama Programı
Ardeşen TSO'dan MDP Bilgilendirme Toplantısına Katılım
Ardeşen TSO OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına Katıldı.
TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri İçin KOBİ Destekleme Çağrısı – 2020
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Ardeşen TSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri İdlib İçin Toplanan Yardımların Paketlenmesine