Başkan Kuyumcu'dan Kulaber Harfiyat İnş. Tic. Ltd. Şti. Firmasına Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, üyemiz Kulaber Harfiyat İnş. Tic. Ltd. Şti. firması yetkilisi Halit Kulaber’i işletmelerinde ziyaret etti.

19 Temmuz 2022 Salı günü gerçekleştirilen ve güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında Başkan İsmail Kuyumcu, üyelerimizin sektör ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini dinleyerek, üst kuruluşumuz TOBB’a ve ilgili kurumlar iletmek üzere not aldı.

Ardeşen TSO olarak, üyelerimize misafirperverlikleri ve sıcak sohbetleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri Sonuçlandı
CHP Milletvekilleri ve Ardeşen İlçe Başkanlığı Yetkilileri Odamızı Ziyaret Etti
Ardeşen TSO Akreditasyon Sorumlusu İlker Oğuz'dan Üyelerimize Ziyaret
Ardeşen TSO'dan Trabzon Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı (ABİGEM ) Koordinatörüne Ziyaret
Başkanımız Rize'de Düzenlenen Çay Demleme ve Sunum Şampiyonası Kapanış Törenine Katıldı.
Bilim , Sanayi ve Teknoloji Rize İl Müdürü Sn. Erhan Kavaz'dan Odamıza Ziyaret