Başkan Kuyumcu'dan İş Bankası Ardeşen Şubesi'ne Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Kuyumcu, üyemiz İş Bankası Ardeşen Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube Müdürü Yalçın Karakaş ile bir araya geldi.

16 Eylül 2022 Cuma günü gerçekleştirilen ve piyasaların mevcut ekonomik durumunun değerlendirildiği görüşmede Şube Müdürü Yalçın Karakaş; ”Firmalarımız bankalardaki mevcut teminatlarında yer alan taşınmazlar için yeni gayrimenkul değerleme raporu talep edebilirler. Taşınmazların değerlerindeki yükseliş ile teminat yapıları daha da güçlenecek firmalar,  bankalardan limit artışı talebinde bulunabilirler.” ifadelerini kullandı.

Başkan Kuyumcu da, misafirperverliklerinden ve vermiş olduğu bilgilerden dolayı Müdür Yalçın Karakaş’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Hemşin Kaymakamı Muhammed Akın ve Şavşat Kaymakamı Yusuf Akın'dan Odamızı Ziyaret
Odamızdan Yatırımcılara Çağrı
Sağlık Bakanlığı Korona Virüsü (Covid-19) Korunma Yolları ve Bilgilendirme Broşürü-Mutlaka Okuyunuz
Ardeşen TSO 62. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi